Здравейте имам Алфа 156 2.0 1999 година. Проблема е че жълтата лампичка на таплото с оборотомера свети постояно като съм пуснал фаровете. Нямам изгоряла светлина нито от пред на фаровете нито отзад. Като огася светлините не свети. Може ли да дадете съвет? Предварително благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с жълта кампичка на таблот с оборотомера - Свети
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex65_156И габарите й са ОК! Проблема е че от няколко дни ту свети ту си загасва сама а от 2 дни си свети постояно при включени фарове.
Comment
-
Първоначално публикувано от mvtodorovИ аз имам изгорял габарит и имам намерение да си закупя габарити 2xH6W Philips Blue Vision - някой знае ли от къде могат да се вземат по тънко
Голфаджиите ще ни 'земат на ура !Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от AntarisПървоначално публикувано от mvtodorovИ аз имам изгорял габарит и имам намерение да си закупя габарити 2xH6W Philips Blue Vision - някой знае ли от къде могат да се вземат по тънко
Голфаджиите ще ни 'земат на ура !
Това е единствената причина поради която търся такива габарити.
Не че като погледнеш срещу ксенона габарита се вижда, но ...
Comment
-
Първоначално публикувано от mvtodorovПървоначално публикувано от AntarisПървоначално публикувано от mvtodorovИ аз имам изгорял габарит и имам намерение да си закупя габарити 2xH6W Philips Blue Vision - някой знае ли от къде могат да се вземат по тънко
Не че като погледнеш срещу ксенона габарита се вижда, но ...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от mvtodorovПървоначално публикувано от AntarisПървоначално публикувано от mvtodorovИ аз имам изгорял габарит и имам намерение да си закупя габарити 2xH6W Philips Blue Vision - някой знае ли от къде могат да се вземат по тънко
Не че като погледнеш срещу ксенона габарита се вижда, но ...
Comment
Comment